Отборът на Шефилд Уенздей спечели с 2:0 при гостуването на Хъдърсфийлд в седмия кръг на Чемпиъншип. Головете за "кукумявките" отбелязаха Стивън Флечер в 10-та минута и Сам Уинал в 72-та. 

Двубоят започна с повече притежание за състава на Хъдърсфийлд, но първият удар беше нанесен от гостите. Кадийм Харис се оказа на чудесна позиция около наказателното поле на Хъдърсфийлд и пласира чудесно центриране, което беше засечено с вещина от шотландския стрелец Даръм Флечер за 1:0. 

До края на полувремето "териерите" са активизираха и създадоха няколко положения, но с пропуски се отчетоха Карлан Грант и Фрейзър Кембъл. 

Втората част започна по същия начин, както завърши и първата. Домакините започнаха по-активно отново и след няколко набези на Адама Диакаби отдясно те стигнаха до няколко положения. Отново обаче стражът на Шефилд Уенздей Кийрън Уестууд беше на своето място. 

Целият този натиск така и не доведе до нищо и в крайна сметка се стигна до решителното второ попадение за гостите. В 72-та минута Бари Банан центрира и намери непокрития Сам Уинал, който отново с глава порази вратата на Хъдърсфийлд за крайното 2:0. 

Двубоят беше и официален дебют за двамата нови мениджъри на отборите - Гари Монк за Шефилд Уенздей и Дани Каули за Хъдърсфийлд.