Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, ще вземе крайното решение за това кой ще бъде следващият мениджър на Тотнъм, ако реши да уволни Антонио Конте, пише The Mirror.

Но решението на Леви да направи спортния директор Фабио Паратичи централна фигура в процеса по намиране на нов наставник изглежда като изненадващ ход. Това е така, защото Паратичи в момента обжалва 30-месечната забрана от Италианската футболна федерация да изпълнява своите задължения заради скандала около Ювентус за финансови измами.

Gulliver/GettyImages
73 снимки

Междувременно Паратичи продължава да набелязва кандидати за наследник на Антонио Конте, който все повече изглежда, че ще напусне, когато договорът му изтече това лято. Директорът на Тонъм обаче няма желание да връща в клуба бившия мениджър на тима Маурисио Почетино, въпреки че аржентинецът остава в добри отношения с Леви.

Съобщава се, че бившият селекционер на Испания - Луис Енрике, е топ приоритетът на Паратичи, но Леви иска треньор с опит във Висшата лига. Бившият наставник на Челси - Томас Тухел, е друг вариант, който отговаря на това изискване.