Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд намекна на треньора Оле Гунар Солскяер, че следващите двубои може да са решителни и за неговоро бъдеще. Отборът допусна шест загуби в последните си 12 срещи във всички турнири, а в следващите дни предстоят гостувания на Уотфорд, Виляреал и Челси, след което на 2-и декември "червените дяволи" приемат Арсенал.

За момента Солскяер запази работата си въпреки пораженията от Ливърпул и Манчестър Сити и въпреки всички слухове, че дните му на "Олд Трафорд" са преброени. Посланието на Уудуърд обаче подсказва, че норвежецът ще трябва да подобри представянето. 

Вчера клубът публикува отчета си за първите три месеца от финансовата година. От "Олд Трафорд" се похвалиха, че са намалили наполовина загубите в сравнение със същия период през миналата година, но се очакват по-големи успехи на терена.

"Докато тези финансови резултата демонстрират нашата устойчивост по време на пандемията, основният ни приоритет са успехите на терена. Мениджърът, играчите и всички в клуба са решени да постигнат тази цел", заяви Уудуърд, който този път си спести традиционната реплика, че клубът остава твърдо зад Солскяер и вярва в неговия проект.