Бившият вратар на Арсенал Войчех Шчесни разказа за случката, когато е бил хванат да пуши в съблекалнята на "артилеристите". 

18 снимки

Според мнозина тази сцена от първия ден на 2015-та година е причината и за края на кариерата на поляка на "Емиратс". Тогава Шчесни допуска две фатални грешки при гостуването на тима срещу Саутхемптън, а домакините побеждават с комфортното 2:0. 

Емоцията на срещата явно е дошла в повече на стража, който е посегнал към цигарите в съблекалята на тима след мача. 

"По онова време бях активен пушач, всичко го знаеха, всиключително и Арсен Венгер. Той просто не искаше да го правим в съблекалните", започна разказа си полякът. 

"Заради емоцията на мача реших да изпуша една цигара, докато още бяхме там. Отидох до другия край на съблекалнята, при душовете, където никой не можеше да ме види и запалих една".

"Някой ме видя и е предал на тренера. Видяхме се след два дена с него и той ме пита дали това е вярно. Аз отвърнах, че е, той ме глоби и това беше. Той каза, че няма да съм титуляр известно време, но нямаше никакви конфронтации. Беше много професионално отношение към ситуацията", завърши настоящият страж на Ювентус.