Саутхемптън приема Нотингам Форест в двубой от втория кръг на Висшата лига. Срещата е с начален час 17:00 и може да я проследите НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви направим съпричастни към сблъсъка с всичко най-интересно около него минута по минута.

Саутхемптън може да съжалява, че в първия кръг не взе точки при визитата си на Нюкасъл, след като "свраките" бяха с човек по-малко близо 70 минути от двубоя. "Светците" ще се нуждаят от силно представяне срещу директните си конкуренти, какъвто ще е съперникът във втория кръг, ако искат да успеят да запазят елитния си статут във Висшата лига. Гавин Базуну пропуска сблъсъка поради контузия в ахилеса. Адам Лалана, Рос Стюърт и Камал Дийн Сюлеймана остават под въпрос, тъй като лекуват контузии.

Нотингам Форест също се очаква да е замесен в люта битка за своето оцеляване и през тази кампания. Тимът се сдоби с точка срещу Борнемут в първата си среща за този сезон, но определено ще бъде амбициран да зарадва феновете си с добра игра и победа, за да може да започне успешно участието си през новата кампания в елита.