На Саутхемптън предстои тежко гостуване на шампиона Манчестър Сити, а проблемите пред мениджъра на "светците" Ръсел Мартин не са никак малко. Двубоят е утре от 17:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT 2. В Gong.bg ще следим за вас всичко най-интересно с богато видео съдържание.
 
Той не може да разчита на контузените Гавин Базуну, Рос Стюарт и Уил Смолбоун, а участието на Юкинари Сугавара до последно ще е под въпрос. Райън Фрейзър пък е аут заради червения картон, който получи при загубата от Лестър миналия кръг. Единствената добра новина е завръщането на Джак Стивънс след изтърпяно наказание от 5 мача.
 
Ирландският халф Уил Смолбоун влезе в игра през втората част срещу Лестър, но отново почувства болки в бедрото и се нуждае от почивка. 
 
Ръсел Мартин призна, че е малко вероятно Адам Лалана да попадне в титулярния състав срещу Манчестър Сити. За последно опитният халф започна сред 11-те срещу Ипсуич на 21 септември.
 
„Не мисля, че това е мачът, в който Адам трябва да е титуляр. Той тренира с отбора, говорим много и разбира, че е тук, за да помага на терена и извън него. Но мисля, че на 36 години не можем да очакваме от него да играе във всеки мач. Има определени срещи, в които той наистина може да ни помогне, а в някои ще е по-полезен да влиза от пейката. Мисля, че той е изключителен играч, много опитен и ще ни помогне в даден момент", заяви на пресконференция Ръсел. 
 
"Светците" все още нямат победа от началото на сезона във Висшата лига и са на дъното на класирането заедно с Уулвърхемптън, като двата отбора имат по една точка в актива си.