Новият мениджър на Челси Маурицио Сари се оказа един доста претенциозен човек.

Италианецът никак не харесва английската храна и направи организация периодично да му бъде изпращан колет с най-необходимото от родната му Италия.

Една от основните съставки на колета е кафето „Кимбо“. „Кимбо“, който миналата година бе спонсор на вече бившия клуб на Сари – Наполи, до толкова спечелили италианеца, че сега това е единственото кафе, което специалистът пие. Пакети „Кимбо“ вече може да се намерят в тренировъчната база на сините, на „Стамфорд Бридж“, а естествено и в лондонския дом на Сари.

Част от колета е и специален сорт телешко „Кианина“. Тази порода се намира само и единствено в региона Тоскана. Сари също така е и изключително претенциозен към сорта сирене, който консумира. Неговият избор е „Казерта бъфало моцарела“, произвеждащ се единствено в Неапол.

Както е известно Сари е един никога не гаснещ комин, който пуши по около четири кутии цигари на ден. Е, Сари и там има специален избор, това са италианските „Мерит“. Със сигурност италианецът ще се възползва от дюти фрии законите всеки път, когато се прибира в родната си Италия.

Последното нещо, което със сигурност ще бъде пренесено в Лондон е компютърът на Сари. Компютър, ползван от италианеца от дните му в Емполи (2012-2015).