Мениджърът на Челси Маурицио Сари похвали вратаря Кепа Арисабалага за представянето му при трудната победа 2:1 над Фулъм във Висшата лига. Италианецът отчете, че е сравнително доволен от целия си тим, който е показал и признаци на физическа и психическа умора след предишните два много отговорни двубоя.

„Играхме много добре само в 60 минути от мача. Можехме много рано да сме го предрешили. Не бяхме в състояние да го сторим и през последните 20-25 минути изпаднахме в беда, защото бяхме много уморени психически и физически след 120-те минути футбол срещу Манчестър Сити и силното представяне срещу Тотнъм. Аз съм наистина доволен от представянето ни в първите 60 минути и постигнатия резултат”, заяви Сари.

„Кепа е мъж. Той разбра, че е допуснал грешка, затова беше в състояние да реагира много добре. Аз съм също толкова доволен и от Уили Кабайеро. Случаят беше важен за нашия колектив и съблекалнята. Мисля, че той ще ни позволи да наберем инерция за остатъка от сезона.”

„Игуаин изигра много добър мач. Мисля, че в този момент той не е в топ форма, но се подобрява. Надявам се след няколко седмици да го приведем в най-добрия му вид”, заяви италианският тактик.