Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспирито Санто коментира очакванията си преди сблъсъка на неговия тим срещу Нюкасъл в неделя от 18:30. Той заяви, че южноамериканските играчи на тима ще се приберат преди сблъсъка със “свраките”, но тепърва ще се решава дали ще вземат участие в мача. 

“Да, те пътуват в момента. Ще се присъединят към нас утре и след това ще видим. Разбрахме, че са здрави след мачовете си, някои са играли 90 минути, Давидсон Санчес не е, но очакваме да се присъединят и тогава ще се решава. Познавам Стив Брус от много време, изправял съм се срещу него в Чемпиъншип. Уважаваме се много. Да постигнеш 1000 мача като наставник е невероятно постижение. Трябва да го поздравя. Всичко друго са спекулации и това, което знам е, че той ще води своя отбор. Нямам какво да кажа за новите собственици на Нюкасъл. Имам достатъчно неща, за които да мисля”, заяви португалецът. 

След това той бе попитан за напрежението върху Хари Кейн и очакването да отбележи първия си гол в Премиър лийг от началото на сезона. До този момент капитанът на Англия записа единствените си 3 попадения при победата на Мура в Лигата на конференциите.

“Това е нормално и съм сигурен, че Хари ще започне да бележи. Всички знаем, че той е повече от головете, които бележи, а всичко останало, което прави за отбора. Хари е фантастичен играч, един от най-добрите и головете ще дойдат за него”, заяви Еспирито Санто.