Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, ще проведе личен разговор с Джейдън Санчо относно напрежението, което се породи между двамата след загубата в дербито с Арсенал в неделя.

След срещата нидерландският наставник заяви, че слабото представяне на крилото в тренировките е довело до изваждането му от групата за двубоя. Малко по-късно в неделя вечер играчът отговори с пост в социалните мрежи, в който той заяви:

„Няма да позволя на хората да говорят неверни неща, които са напълно неверни, поведението ми в тренировките през тази седмица бе много добро”.

Сега двамата ще седнат по време на паузата за националните тимове и ще говорят, за да изяснят позициите си, пише Daily Mail. До момента все още не е ясно дали клубът ще наложи глоба на играча.

Медиите на Острова допълват, че Тен Хаг е научил за отговора на Санчо и е бил разочарован от поведението на играча. Специалистът е на мнение, че е направил много за играча и това да подобри неговото физическо и психическо състояние. През миналия сезон крилото отново не се представяше на необходимото по критериите на нидерландеца ниво и бе пратен на извънреден лагер в средата на кампанията в Ниската земя, за да възвърне формата си. Впоследствие той бе интегриран отново в отбора.

Daily Mail съобщава още, че Челси е обмислял сериозно да привлече Санчо това лято, но са останали притеснени за неговия манталитет и начин на мислене, така че вместо това се насочиха към Коул Палмър от Манчестър Сити.

Близки до 23-годишния Санчо смятат, че той не успява да си спечели мястото в първия отбор, тъй като Антони понякога получава преференциално отношение, въпреки че и на самия бразилец му е трудно да убеди с представянето си, че заслужава място в стартовия състав. Като цяло обаче, Тен Хаг все още смята, че Санчо може да даде много повече на отбора.