Футболистът на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо сподели, че се чувства „благословен“ да е в клуба и да се учи от най-добрите като Кристиано Роналдо и Пол Погба. Санчо се присъедини към „червените дяволи“ през лятото за сумата от 73 милиона паунда, която платиха на Борусия Дортмунд.

Английският национал прави колеблив сезон до този момент, като има 4 гола и 2 асистенции във всички турнири. Той заяви, че учи много от по-опитните си съотборници на „Олд Трафорд“.

„Тук съм с много страхотни играчи и се уча от най-добрите“, каза Санчо пред клубния уебсайт.

„Имаме Кристиано Роналдо, Пол Погба, Рафаел Варан… всички тези момчета са печелили големи трофеи и само това, че сте в съблекалнята с тях, ви дава благословено усещане. Определено се уча от тях, на и извън терена, особено по отношение на тяхното възстановяване и как те се подобряват. Взимам цялата информация, която мога, и се опитвам да я вложа в играта си“, сподели още крилото.

Отборът на Ралф Рангник има две точки преднина пред петия Уест Хем, но и Арсенал, и Тотнъм могат да задминат тима на Юнайтед, ако спечелят мачовете си в запас.

Санчо сподели и дали ще играе в предстоящото градско дерби срещу Манчестър Сити тази неделя:

„Чувствам, че това е много важно, особено когато имаш мачове един след друг. Имаш нужда от краката си и особено, когато си крило, трябва да тичам по целия терен. Определено имам нужда краката ми да се възстановят възможно най-бързо, за да играя отново. Определено е важно и просто се опитвам да бъда по-добра версия на себе си“, завърши Санчо.