Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е на линия за мача срещу Брентфорд във Висшата лига в събота, но десният бек Трент Александър-Арнолд остава извън игра поради контузия, каза мениджърът Юрген Клоп.

31-годишният капитан на Египет, вторият най-резултатен голмайстор в лигата този сезон с 14 гола, лекуваше контузия на подколянното сухожилие, която получи по време на Купата на Африканските нации през януари.

Междувременно Александър-Арнолд е получил рецидив на контузия в коляното по време на домакинската победа на Ливърпул с 3:1 срещу Бърнли миналия уикенд. 25-годишният футболист ще пропусне и финала за Купата на лигата срещу Челси по-късно този месец.

"Мо се завърна и тренира на пълни обороти, така че това го връща в игра“, каза Клоп пред репортери преди пътуването на неговия отбор до Западен Лондон.

"Наказанието на Ибу (Ибрахима Конате) изтече, Джо Гомес отново е на линия, Конър се завръща, Али (Алисон Бекер) се завръща, така че всичко е положително. Тиаго (Алкантара) - не. И Трент също не е на разположение", коментира Клоп.