Мохамед Салах не спира да очарова феновете на Ливърпул откакто дойде в клуба през лятото на миналата година. Египетският национал вече заби цели 21 гола във Висшата лига и се превърна в първия футболист на „червените“ успявал да вкара 20 попадения в рамките на първите си 25 мача за клуба.

„Още когато бях дете, аз бях фен на Ливърпул. Обичам този клуб още от времето, когато бях малък и знаех, че именно това е отборът, за който искам да играя. Знаех каква история има този клуб, и веднага щом получих шанса, трябваше да го осъществя“, коментира Мохамед Салах в интервю за списание Four Four Two.

Салах веднага си спечели прозвището „Краля на Копа“ от феновете на „червените“, но египтянинът знае, че трябва да бъде здраво стъпил на земята, за да може в съвсем скоро време отборът да зарадва привържениците с трофей.

„Не знам дали аз трябва да кажа това, така че нека феновете го кажат. Щастлив съм, че бележа голове за отбора, който подкрепям от дете – това е единственото, което има значение. Стремим се да спечелим нещо. За нас, за феновете, за клуба. Това винаги ще бъде нашата цел. Трофей", каза още той.