Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, настоя, че е твърде рано да се дават прогнози за това кой ще триумфира с титлата във Висшата лига. В момента „червените“ изостават на четири точки от Манчестър Сити след два изиграни мача, а в понеделник на мйрсисайдци предстои гостуване на големия опонент Манчестър Юнайтед.

„Да играеш срещу Манчестър Юнайтед винаги е специално за града, за феновете, за всички фенове по света. Това са двата най-големи отбора в Англия, от гледна точка на историята, така че това е специален мач за всеки“, заяви Салах пред „Sky Sports“.

24 снимки

„Може да има малко натиск, ако сме на седем точки зад Сити, но мисля, че е твърде рано да мислим за това. Сега не мислим за това. Не започнахме по начина, по който искахме, но това е част от играта и трябва да реагираш. Загубихме четири точки в първите си два мача, но това може да се случи“, продължи египтянинът.

„Всички са развълнувани от сезона, всички искат да покажат нашата си игра отново, така че просто трябва да продължим даработим. Не можем да променим миналото, затова трябва да се съсредоточим върху следващия мач“, каза нападателят.

„Високите стандарти са за всички, не само за мен. Мисля, че за всички ние чувстваме, че не можем да губим точки толкова рано. Бориш се със Сити, бориш се с Челси, това са два отбора, които не губят точки лесно. Така че просто трябва да се съсредоточим отново и да се опитваме да печелим мачовете си“, сподели още Салах.