Суперзвездата на Ливърпул Садио Мане говори пред официалния сайт на клуба, потвърждавайки, че той и неговите съотборници дават всичко, на което са способни, за да докарат още трофеи в богатата витрина на „Анфийлд”. Мърсисайдци имат 13 точки преднина на върха и са с два мача по-малко от втория Манчестър Сити преди визитата им в четвъртък на Уулвърхемптън.

Въпреки че остават по-малко от половината мачове за сезона, Мане потвърди, че отборът на Юрген Клоп е напълно фокусиран върху всичко, което предстои във футболния календар.

„Докато отборът е успешен и аз играя добре, всички ще се жертваме, за да донесем всичко възможно на отбора. Със сигурност взехме големи неща, но искаме още да спечелим още купи – Висшата лига, Шампионската лига отново, но знаем, че няма да е лесно. Видяхме през последните години, че всичко е възможно и можем да ги сторим. Трябва да бъдем гладни за успехи и с добра работа да натискаме до самия край”, каза сенегалецът пред сайта на клуба.

„Когато загубихме финала срещу Реал Мадрид… тогава се промени всичко за нас. Видяхме, че можем да го направим. Имаме млад отбор и всичко се променя. Вече имаме повече увереност отпреди и както казах – всичко е възможно. Искаме да печелим, така че можем да го направим заедно”, каза още Мане.

През новия сезон Ливърпул има 64 точки от 66 възможни в Премиър лийг, като също така стана Световен клубен шампион и взе Суперкупата на Европа, като в допълнение на това продължи и към елиминационната фаза за Шампионска лига. „Сигурно е, че феновете искат да виждат такива представяния всеки уикенд, но всичко зависи от нас и работата ни на тренировъчния терен. От първия ден, откак съм в Ливърпул, всеки един футболист иска да става по-добър и по-добър. Ако погледнете фитнеса един час преди тренировка, е напълно пълен. Мисля, че това е показателно за клуба и как всеки иска да дава най-доброто от себе си. Правим нещата специални”, призна още №10 при „червените”.