Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни обясни как веднъж е трябвало да каже на негов треньор, че предлаганите от специалиста занимания не са достатъчно интересни за футболистите. 

Рууни е носил капитанската лента в редица отбори, сред които Евертън, както и в английския национален отбор. Голаджията споделя как е трябвало да говори със свой треньор от името на целия отбор, за да заяви, че играчите не намират тренировките на съответния специалист за достатъчно добри.

"Когато играчите не са доволни, най-често се случва така, че капитанът трябва да представя оплакванията пред треньорското ръководство. Това не винаги е приятно. В един от клубовете ми бях помолен да кажа на наставника ни, че тренировките му не са достатъчно добри", започна Рууни.

"Не е лесно да отидеш и да кажеш "Тренер, играчите мислят, че тренировките ти са "л***о. Има и редица други неща, за които капитанът трябва да действа като съединителен мост", завърши рекордьорът по голове за националния отбор на Англия. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.