Уейн Рууни се надява Манчестър Юнайтед да завърши силно сезона в Англия. "Червените дяволи" играят у дома срещу Борнемут в мач от последния 38-и кръг във Висшата лига, но нямат големи шансове за класиране в челната четворка. На 21 май Юнайтед се изправя срещу Кристъл Палас на финала в турнира за купата на Футболната асоциация.

"Трябва да минат последните ни два мача за сезона и тогава ще може да правим генерални оценки на представянето на отбора. Ще бъде добре за нас да се класираме за Шампионската лига и да спечелим купата", заяви Уейн Рууни.

Юнайтед изостава на две точки зад градския си съперник Манчестър Сити, който се намира на четвъртото място в класирането. "Небесносините" играят като гости на Суонси в неделя и се нуждаят от точка, за да си гарантират мястото в Шампионската лига. "Червените дяволи" трябва задължително да спечелят срещу Борнемут и да се надяват на поражение на Сити в Уелс.

"Бъдещето за отбора е бляскаво. Имаме футболисти като Джеси Лингард, Мемфис Депай, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд. Вълнуващо е да работиш с тези млади момчета. Надявам се да продължат с положителното си развитие", каза още 30-годишният Рууни./БТА