Кристиано Роналдо отхвърли сравненията между него и Мохамед Салах, които съпътстват дните преди финала в Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул.

Роналдо се радва на поредния си феноменален сезон като реализира 43 гола за "белия балет". В същото време Салах изуми всички с представянето си за мърсисайдци като има 44 попадения на сметката си.

И двамата са в борбата за Златната топка през 2018, но според Роналдо няма особени прилики между него и египтянина.

"Хората искат да ме сравняват с други играчи, н оаз съм различен от всички. Салах е различен от всички. Ние сме толкова различни", започна Роналдо.

"Той играе с левия крак, аз с десния. Аз съм висок, той е малко по-нисък. Аз играя с глава, разбирате - напълно различни сме. Но трябва да призная, че той имаше фантастичен сезон. В събота, ще видим."

Салах се бори за първи трофей от Шампионската лига докато за Роналдо той би бил пети, което би го наредило като най-успешния футболист в този турнир.

"Това е специален турнир за мен. Обичам да играя в Шампионската лига. Ще бъде мечта, ако ние, и аз лично, спечеля пета Шампионска лига. Би било невероятно. Искам да се фокусирам върху събота и да опитам да спечеля този невероятен трофей."

Реал Мадрид или Ливърпул? Каква е вашата прогноза?