Кристиано Роналдо заяви, че е щастлив в Манчестър Юнайтед и се надява да спечели трофеи под ръководството на новия мениджър на тима Ерик тен Хаг през следващия сезон. 37-годишният португалец  реализира 24 гола през миналата състезателна година и настоя, че все още се чувства много добре на „Олд Трафорд“.

„Тен Хаг е опитен треньор и свърши фантастична работа в Аякс. Трябва обаче да му дадем време, за да промени доста неща по начина, по който той иска. Надявам се да имаме много успехи. Щастливи сме и развълнувани – не само играчите, но и феновете. Желая му всичко най-добро и нека вярваме, че през следващата година ще спечелим трофеи. За мен най-важното е да побеждаваме и да опитаме да спечелим първенството или някоя купа. Вярвам, че Манчестър Юнайтед ще се върне там, където принадлежи. Понякога това отнема време, но ще се случи. 

Доволен съм, че се върнах в клуба. Чувството беше невероятно. Бях и все още съм много щастлив да съм отново в този отбор. Трябва да кажа, че феновете ни са изключителни, защото винаги ни подкрепят и са на наша страна", коментира Роналдо за клубния телевизионен канал на Манчестър Юнайтед.
 
Кристиано коментира и рекордите, които постави през дългата си кариера. 
 
„Рекордите идват при мен сами. Не ги преследвам, те идват при мен. Това е хубаво. Манчестър Юнайтед и съотборниците ми помагат по пътя, оценявам го. Винаги е удоволствие да вкарваш голове с този клуб. Когато е хеттрик, е още по-приятно“, каза още португалецът.