Кристиано Роналдо разкри изключително тежки подробности около смъртта на новородения си син. Португалецът направи това пред журналиста Пиърс Морган, като обяви, че за него и партньорката му Джорджина Родригес е било „много трудно да го разберат“ цялата ситуация.

Играчът на Манчестър Юнайтед обяви през април, че синът му е починал по време на раждането, когато Роналдо и Родригес очакваха близнаци. 

Говорейки пред Моргън по „TalkTV“, Роналдо, който в момента е с националния отбор на Португалия и се подготвя за Световното първенство в Катар, заяви, че това е най-трудният момент в живота му, откакто баща му почина.

„Това беше, може би, най-лошият момент, през който минах в живота си, откакто баща ми почина“, започна Роналдо.

„Когато имаш дете, очакваш всичко да е нормално, а се появава този проблем, трудно е... имахме доста трудни моменти, защото не разбираме защо ни се случи. Беше много, много трудно да разберем какво се случва в този период от живота ни. Преминаването през този момент беше най-трудният момент в живота ми; аз и моето семейство, особено за Джио беше толкова трудно“, разказа португалецът.

Роналдо допълни, че е трудно да се обяснят емоциите от подобна ситуация.

„Опитах се да обясня на семейството си и дори на близките си приятели. Казвах им: „Никога не съм се чувствал щастлив и тъжен в един и същи момент“. Трудно е да се обясни. Толкова трудно. Това е... не знаеш дали плачеш, не знаеш дали да се усмихваш, защото това е нещо, на което не знаеш как да реагираш. Не знаеш какво да правиш“, сподели петкратният носител на „Златната топка“.