Бившият полузащитник – Роби Савидж, изразни мнение, че тимовете на Арсенал и Тотнъм нямат шанс в борбата за титлата в Англия. Двата отбора се изправят един срещу друг днес в дербито на Лондон, като двубоят на „Емиратс” стартира в 14:30 часа и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2.

Арсенал е лидер в класирането, докато Тотнъм заема третото място в таблицата, като разликата между двата отбора е само една точка.

“Съжалявам, но не мисля, че някой от тимовете на Арсенал или Тотнъм може да спечели титлата. Независимо какво показва класирането преди дербито на Северен Лондон. Двата тима имаха сравнително лесна програма преди между народната пауза. Когато бяха тествани срещу някои от грандовете, Арсенал се сгромоляса на „Олд Трафорд”, а Челси вкара в последната минута, за да спечели точка срещу Челси. Това обаче ще бъде едно вълнуващо дерби между два талантливи тима и мениджъри като Микел Артета и Антонио Конте, които до този момент извличат най-доброто от отборите си”, коментира Роби Савидж.