Иконата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд винаги е интересен, когато говори за любимия си отбор. Този път големият бранител довери, че Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Джеси Лингард не трябва да бъдат продавани при бъдещата чистка от състава. Ексзащитникът на „червените дяволи” счита, че триото е бъдещето на Юнайтед и задължително трябва да останат на „Олд Трафорд”.

„Тримата са „златото” на Манчестър в този момент. В никакъв случай клубът не трябва да допуска раздяла с тях, но същевременно трябва да им бъде дадена и подкрепа”, сподели Рио пред медии в Англия.

„Бъдещето им трябва да принадлежи на отбора и трябва да бъдат третирани добре. Може и сега нещата да не работят добре за тях, но се надявам да останат при нас за дълго време”, допълни Фърдинанд.

Марсиал е голмайсторът на отбора през този сезон, вкарвайки осем гола. Той се утвърди в състава на Жозе Моуриньо, след като през лятото имаше желание да напусне „театъра на мечтите”. Контрактът на Маркъс Рашфорд пък изтича през лятото на 2020-а година.