Бразилският футболист на Манчестър Юнайтед – Антони, беше определен като „ужасен човек и ужасен футболист“, след като разгневи повечето футболни фенове след края на полуфинала за ФА Къп срещу Ковънтри Сити. „Червените дяволи“ оцеляха от истински ужас, след като водеха с 3:0, но „небесносините“ изравниха и пратиха мача в продължения. В крайна сметка се стигна и до дузпи, където елитният английски отбор имаше по-голям късмет и стигна до финала срещу Манчестър Сити, но поведенческата радост на Антони, както и на реализиралият последната дузпа – Расмус Хойлунд, не допадна на почти никого.

Getty/Gulliver images
86 снимки

Датският нападател отбеляза последната дузпа, която прати Юнайтед към финала и отиде да се радва бурно пред трибуната с феновете на отбора, като голяма част от тях не споделиха емоциите на нападателя. Останалата част от отбора, воден от Ерик тен Хаг, се запъти към Хойлунд, а бразилецът Антони цинично се обърна към подредения отбор на Ковънтри Сити, както и препълнилите своята секция на „Уембли“ фенове на тима от Чемпиъншип.

Бившият нападател на Кристъл Палас – Клинтън Морисън, сподели за BBC 5 Live, че е по-добре Антони да се концентрира върху себе си, тъй като е твърде вероятно заради изявите си през следващия сезон да се подвизава именно във второто ниво на футбола в Англия.

„Стандартите в този клуб са толкова ниски“. „Този човек загуби цялото уважение, което може да има към него“, са част от коментарите в социалните мрежи заради действието на привлечения за 100 милиона паунда от Аякс футболист.