Новият изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Ричард Арнолд подкрепя идеята на временния мениджър Ралф Рангник за това следващият наставник на тима да бъде Ерик тен Хаг. Много от играчите на „червените дяволи“ обаче искат бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино да поеме кормилото на „Олд Трафорд“, след като престоят на Рангник като временен мениджър приключи през лятото.

Но Арнолд, който пое поста от Ед Уудуърд като изпълнителен директор в клуба, е заинтригуван от идеята на Рангник за треньора на Аякс Тен Хаг, пише „Sun“. Самият Уудуърд направи опит да вземе Почетино от Пари Сен Жермен веднага след уволнението на Оле Гунар Солскяер през ноември, но неуспешно.

Но Рангник, който ще има консултантска роля в клуба от лятото, е категоричен, че 52-годишният Тен Хаг е точният човек, който да поведе дългосрочното възраждане на отбора.

Назначаването на нов мениджър далеч не е единственият проблем, пред който са изправени двамата най-влиятелни хора на „Олд Трафорд“. Юнайтед отчаяно се нуждае от нов централен нападател, но в голяма степен вече са се примирили, че едва ли ще могат да убедят Ерлинг Халанд да заиграе при тях.

Александър Исак от Реал Сосиедад е сред опциите, които се разглеждат като алтернативи на норвежеца, но клубът се нуждае от някой, който може да се впише незабавно, а не от млад игра, който тепърва ще се адаптира.

Арнолд и Рангник също трябва да решат бъдещето на Пол Погба. 28-годишният французин показва признаци, че иска да остане, след като договорът му изтича през юни. Погба се завърна в игра след дълго прекъсване заради контузия на бедрото, но ще трябва да се представи добре, за да убеди Юнайтед, че заслужава такава заплата, която той и агентът Мино Райола ще изискват.