Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник има проблеми в съблекалнята на отбора, твърди „Mirror“. Изданието смята, че в тима са се заформили групи от по няколко играчи, като Рангник е изправен пред много от същите проблеми, които принудиха да бъде уволнен предишния наставник Оле Гунар Солскяер.

Източник, близък до отбора, твърди, че цели 11 играчи сега искат да напуснат клуба, след като са били разочаровани от ситуацията в Юнайтед след идването на германеца. Все по-голям брой играчи, низвергнати от Солскяер, страдат от същото отношение и при Рангник, което е довело до разделения в съблекалнята на Юнайтед, допълва информацията.

Много от играчите са недоволни от идеите на Рангник и не са впечатлени от тактиката му. Наскоро Люк Шоу призна след загубата с 0:1 от Уулвърхемптън, че играчите на Юнайтед не са сплотени.

„Не е добре. Атмосферата е наистина лоша и изглежда, че предстоят големи проблеми за Юнайтед“, е заявил източникът.

Джеси Лингард, Дони ван де Беек, Ерик Баи и Дийн Хендерсън са сред тези играчи, които са разочаровани от Рангник. Солскяер беше обвинен, че има „любимци“ в отбора. Сега се отбелязва, че Рангник е изправен пред идентичен проблем със същата група играчи.

Лингард и Ван де Беек все още не са имали мач като титуляр във Висшата лига този сезон, докато Хендерсън искаше да премине в друг клуб под наем този месец, Рангник отказа да го пусне.

Защитникът Ерик Баи, които сега ще участва на Купата на африканските нации, е друг играч, който е разочарован от това, че не играе достатъчно време въпреки лошите изяви на Юнайтед в защита без него.