Маркъс Рашфорд призна, че новият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солксяер е поискал от отбора да бъде позитивен. Именно това настроение е донесло убедителния успех на „червените дяволи” над Кардиф с 5:1 в последния кръг от Премиър лийг.

Солскяер замени Жозе Моуриньо на поста на „Олд Трафорд”, като договорката между клуба и норвежеца са отношенията им да продължат до края на този сезон. Рашфорд обаче довери след края на мача в Уелс, че това е само началото.

„Той иска да сме позитивни, докато играем и виждате, че днес се получи добре. Това е само началото. Ще се подобряваме все повече и ще ставаме по-добри”, довери вкаралият един гол на Кардиф пред репортери.

„Коледните мачове са много нагъсто и времето за възстановяване е кратко. Затова трябва да сме подготвени за всеки един мач. Трябва да се подобряваме, за да надградим в класирането”, завърши англичанинът.

Юнайтед се намира на шестото място в таблицата, на осем точки зад четвъртия Челси преди мачовете на Боксинг Дей. Именно тогава предстои дуел у дома с Хъдърсфийлд.