Маркъс Рашфорд заяви, че Оле Гунар Солскяр заслужава огромно уважение от неговите съотборници и привърженици за престоя си начело на Манчестър Юнайтед.

Норвежецът бе назначен първоначално от Юнайтед временно през декември 2018, преди да получи за постоянно позицията през 2019. Той бе уволнен миналата неделя след разочароваща серия от резултати, която достигна своята кулминация при поражението от Уотфорд с 1:4 миналия уикенд – „червените дяволи“ са осми в таблицата на Висшата лига. Временният бос Майкъл Карик ще изведе тима при гостуването на лидера Челси в неделя следобед.

„Оле обича Манчестър Юнайтед, никой не може да твърди обратното. За мен, уважението, което заслужава е огромно, не само от нас играчите, но и от феновете. Мисля, че понякога феновете обвиняват мениджъра, а той не може да играе вместо нас. Оле никога няма да загуби уважението ми“, каза крилото на Юнайтед за BBC.

„Червените дяволи“ се надяват да обявят официално Ралф Рангник за временен мениджър на отбора с договор до края на месеца в следващите 24-48 часа, като дебютът му се очаква да бъде при домакинството на Арсенал идния четвъртък.