Мениджърът на Уотфорд Клаудио Раниери заяви, че вижда увереност в своя отбор преди домакинството на Манчестър Юнайтед в събота в мач от 12-ия кръг на Висшата лига. Юнайтед е шести във временното класиране на 9 точки от лидера Челси, а Уотфорд заема 17-ата позиция на цели 16 точки от върха.

"Червените дяволи" имат само една победа в последните си шест мача, а воденият от Клаудио Раниери тим е в подобна ситуация и две поредни поражения.

Италианският специалист обаче бе категоричен, че ситуацията не го притеснява, а го мотивира.

"Дайте ми Кристиано! Това е удоволствие. Харесвам подобен вид напрежение. Мисля, че точно затова приех работата. Под напрежение сме, защото имаме нужда да печелим точки, а за да спечелим точки, трябва да се борим за всяка ситуация в мача", заяви Раниери на пресконференция преди срещата с Манчестър Юнайтед.

"Този тип двубои между голям отбор и аутсайдер винаги са интересни. Искам футболистите ми да демонстрират характер и да покажат максимума от способностите си. Трябва да започнем добре от самото начало и да не изчакваме", добави 70-годишният италианец.

Той коментира и актуалната тема за представянето на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

"Мисля, че Солскяер се справя добре. Разбира се, Юнайтед иска да побеждава всеки път и да се върне в ерата на Алекс Фъргюсън. Това е нормално и това напрежение е позитивно за него и да всички, които работят в клуба", каза още Клаудио Раниери.