Мениджърът на Уотфорд - Клаудио Раниери призова футболистите да се ваксинират срещу коронавирус във връзка с вълната от заразени в Тотнъм.
 
Мачът на "шпорите" срещу френския Рен от турнира Лига на конференциите, който трябваше да се играе тази вечер, бе отложен, след като осем състезатели на Тотнъм и пет човека от щаба дадоха положителни тестове за COVID-19.
 
"Мисля, че е по-важно всички футболисти да са ваксинирани, защото имаме мачове на всеки три дни и се срещат с доста други играчи. Без ваксина рискът е голям.
 
Разбира се, трябва да уважаваме всеки, но те трябва да знаят, че сме заедно и ако някой дойде заразен, това може да повлияе на всички останали. Разбирам напълно Антонио Конте и се надявам, че при нас в Уотфорд всичко ще остане ОК. Много е важно да се спазва дистанция, да се правят тестове на всеки два дни и да се носи маска", коментира Раниери на пресконференция.
 
Уотфорд е 17-и във временното класиране във Висшата лига и се готви за гостуване на 13-ия в шампионата Брентфорд в петък вечер.