Авантюрата на шампиона с Лестър от 2016 г. Клаудио Раниери във Фулъм ще се окаже твърде кратка. Очаква се италианецът да бъде уволнен до края на деня, след като му предстои среща с ръководството, на която ще се обсъди именно бъдещето му. 

67-годишният специалист беше посрещнат като месия в лондонския клуб, но не успя да оправдае очакванията и "котиджърс" изглеждат като сигурни изпадащи. И в поселден опит да спасят сезона си, лондончани ще опитат нова треньорска рокада. 

Феновете на отбора доскоро бяха твърдо зад гърба на Раниери, но вече се обърнаха тотално срещу него. Така на практика няма какво да го задържи на поста и се очаква раздялата с него да бъде обявена най-късно в петък сутринта. 

Последната капка, която преля чашата на търпението към него във Фулъм, беше поражението от прекия конкурент за оцеляване Саутхемптън в сряда вечерта. Така в 17-те си мача начело от 14 ноември насам, когато беше официално назначен, италианецът извоюва само 3 победи, 3 равенства и цели 11 поражения. 

Интересното е, че престоят му при "котиджърс" започна с драматичен успех с 3:2 над... Саутхемптън. Но сега поражението от "светците" се очаква да сложи край на повторното му завръщане в английския футбол и той да бъде уволнен за рекорден седми път в кариерата си.