Настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед -  Ралф Рангник, обяви, че вече е представил пред ръководството списък с имена на играчи, за които смята, че имат място на “Олд Трафорд”. Германецът обаче няма да води отбора от новия сезон, тъй като ще има нов мениджър. 

“Има някои футболисти, които биха представлявали интерес за клуб като Юнайтед. И това е без значение каква ще е формацията на игра, какъв стил ще се практикува занапред или кой ще е мениджър. Вече съм представил тези имена пред борда”, призна специалистът в интервю за “Скай Спортс”.

“Важно е да се знае кой ще е следващият мениджър, за да започне съответният процес по привличането на дадените футболисти и да се изберат възможно най-добрите - продължи Рангник. - За това е ключово да е ясно кой ще е наставникът и по какъв начин той ще иска от отбора си да играе. Струва ми се, че е необходимо да подсилим всяка една линия с изключение на вратарския пост.”

“От огромно значение да разполагаш с футболисти, в чиято ДНК е заложено да се борят. Трябват ни родени бойци, защото това е нещо, което трудно се изгражда в кариерата”, завърши временният мениджър.