Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не успя да скрие задоволството си след трудната победа с 1:0 над Уест Хем Юнайтед в мач от 23-ия кръг на Висшата лига. „Червените дяволи” се наложиха с гол в последната минута на мача, дело на Рашфорд.

При попадението на английския национал останаха сериозни съмнения за засада, която обаче не бе отчетена.

„Атмосферата в съблекалнята е невероятна. Момчетата празнуват. Те осъзнават колко голяма победа е това. Тези победи, когато противникът няма време за отговор, са най-добрите. Много сме доволни от играта ни и това как се представихме физически, като имаме предвид, че преди три дни играхме срещу Брентфорд”, сподели Рангник.

„Не винаги взимахме най-добрите решения в последната третина. В последните 20 минути имахме твърде много удари към вратата, въпреки че нямахме реален шанс да отбележим. Трябваше да бъдем малко по търпеливи, но в крайна сметка всичко опираше до трите точки.

В заключителните 15 минути трябваше да предприемем някои рискове. Повече от щастлив съм, че вкарахме в последната минута. Подкрепата на червената армия бе невероятна. Мога само да благодаря на всички фенове”, каза още той.