Агентът на Пол Погба - Мино Райола, отговори на критиките на легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс.

След загубата от Брайтън с 2:3 през изминалия уикенд, бившият халф на Юнайтед заяви, че Погба не може да бъде лидер и постави под сериозно съмнение ролята на играча изобщо в отбора на "червените дяволи".

От лагера на Погба обаче не останаха тихи и незабавно отвърнаха на удара. На своя профил в Twitter Райола написа: "Скоулс не би познал лидер, дори и срещу него да стои Уинстън Чърчил", както и "някои хора говорят, за да не бъдат забравени".

"Има липса на лидери в този отбор. Ние мислехме, че Пол Погба е идеалниият кандидат, но той не беше такъв днес. Той имаше наистина лош мач. В момента изобщо не се намира във форма", каза срещу двубоя на "Еймекс" 11-кратният носител на титлата от Висшата лига Пол Скоулс.

Райола обаче отвърна в поредица от постове. "Пол Скоулс трябва да стане спортен директор и да посъветва Ед Уудуърд да продаде Погба. Ще бъдат безсънни нощи, докато му намеря нов отбор", иронично подметна италианският суперагент.

През това лято огромен интерес към Пол Погба имаше от Барселона. Жозе Моуриньо обаче не пожела да се раздели с един от основните си играчи. Погба се завърна на "Олд Трафорд" през лятото на 2016 г. след трансфер за 105 млн. евро от Ювентус.