Футболният агент Мино Райола не спира с нападките към всеки, когото свари. Преди няколко дни Райола "се озъби" на Манчестър Юнайтед заради своя клиент Пол Погба и по всичко изглежда, че той все още не е зачеркнал темата напълно. Последваха нападки и срещу Аякс и Барселона заради трансферите им. 

Клубът от Манчестър и световният шампион така и не се разбраха за нов договор, освен това Погба пропусна и по-голямата част от сезона дотук заради контузия. Въпреки че се завърна срещу Уотфорд и Нюкасъл, сега му предстои нова операция, заради която отново ще отсъства дълго време. 

Според английските медиии полузащитникът отчаяно иска да напусне клуба, защото желае да печели трофеи, които засега "червените дяволи" не могат да му осигурят. 

"Не съм принуждавал насила Манчестър Юнайтед да привлича обратно Погба. Алекс Фъргюсън ясно показа, че е срещу мен и Пол, което е позволено, естествено, но къде беше той, когато неговите наследници го купиха отново?", попита Райола.

Появиха се слухове относно размера на комисионната, която Райола е получил след трансфера на полузащитника в Юнайтед, на които Райола не пропусна да отговори.

"Тези закони на ФИФА за поверителност са само за да се влияе на общественото мнение. Странно е как говорят за моята заплата, но не се чува нищичко от ФИФА, когато Аякс продава две момчета за 150 млн. паунда. Тогава е невероятно и Аякс се е справил чудесно", ядоса се Райола