Бранителят на Манчестър Юнайтед – Рафаел Варан, е оптимист по темата, че клубът ще му предложи нов договор след края на този сезон. След пристигането си в Англия през 2021-а година, френският национал подписа за четири години до 2025-а и има опция за още 12 месеца.

Според медиите на Острова французинът се надява клубът да „отключи“ опцията с допълнителните 12 месеца и той да продължи кариерата си при „червените дяволи“. През този сезон бранителят е измъчван от контузии, но в последния кръг игра 90 минути при равенството – 0:0, при визитата на Ливърпул.

30-годишният играч нямаше мач във Висшата лига от септември досега, но по всичко личи, че е най-качественият бранител в селекцията на Ерик тен Хаг. Все пак интерес към него не липсва като клубове от Саудитска Арабия са склонни да му предложат сериозна заплата, за да заиграе там, макар желанието на футболиста да е оставане във Великобритания.

Варан има два гола в 77 мача за Ман Юнайтед след трансфера си от Реал Мадрид и помогна на тима да спечели Купата на лигата в дебютния си сезон.