Футболистът на Челси Кристиан Пулишич вярва, че слабата форма на "сините" след паузата за националните отбори ще бъде тест за характера на отбора.

Лондончани са в трудна серия, след като загубиха от Манчестър Сити с 1:2, завършиха наравно с Валенсия в Лига Европа, а след това записаха и домакинско поражение с 0:1 от Уест Хем. 

"Сините" имат шанс да се реабилитират в заключителен сблъсък от груповата фаза на Лига Европа, където ще срещнат отбора на Лил в битка за място на елиминационната фаза. 

"Подобни тежки времена наистина тестват характера ти. Да, нещата не вървят по най-невероятния начин, но трябва да продължим. Имаме нов мач в средата на седмицата, така че имаме шанс да се реабилитираме", заяви американеца.

"Беше наистина луда седмица, раздадохме се доста и направихме някои добри неща, други просто не проработиха. Усещаше се, че нещо просто липсва."

"Нормално е да има върхове и спадове по време на сезона. Имахме няколко месеца, в които хората говореха колко прекрасно се справяме и как всичко върви добре. Искаше ми се да е така през цялата година, но невинаги се случва така", каза Пулишич.