Отборът на Норич Сити предварително беше сочен като една от потенциалните приятни изненади във Висшата лига през сезон 2019/2020 и след първите два кръга „канарчетата” на Даниел Фарке определено хващат окото.

Загубата с 1:4 от Ливърпул на „Анфийлд” беше в известна степен очаквана, но едва ли някой можеше да предположи, че на своя „Кероу Роуд” Норич ще разбие Нюкасъл с 4:0. Теему Пуки, 29-годишният финландски таран, който имаше основна заслуга за завоюваната промоция през миналата година, се очертава като централната фигура дотук със своите 4 гола в тези срещи. „Свраките” усетиха мощта на финландеца, който за първи път в своята кариера се подвизава на терените в Премиършип. Хеттрикът му в мрежата на Мартин Дубравка превърна скандинавеца в единствения футболист в историята на Висшата лига с 4 гола в дебютните си 2 мача. Той е и първият с хеттрик за Норич в английския елит от 1993 година насам.

Очевидно за опитния голаджия не бе проблем да пренесе убийствената си форма пред гола от миналия в настоящия сезон. От август 2018-а досега той има 33 шампионатни попадения (в Чемпиъншип и Висшата лига) – повече от всеки друг играч в четирите професионални дивизии в Англия.