Конфликтът между Пол Погба и Жозе Моуриньо по всичко изглежда продължава, въпреки че португалецът бе уволнен от мениджърския пост в Манчестър Юнайтед.

След като португалецът беше уволнен, а французинът наказан за лукавата си усмивка, с която публично изрази задоволството си от промяната на поста, сега полузащитникът продължава да злорадства.

„Моуриньо си мислеше, че ще ме направи на глупак, но се заяде с грешния човек. Надяваше се да обърне феновете срещу мен, но не стана", коментирал Погба пред съотборниците си в съблекалнята и на тренировъчното игрище.

„Моуриньо удари грешната камбана“, добави французинът.

Думите са стигнали и до ушите на Майкъл Карик, който сериозно е скастрил Погба, като му е казал, че никой не е по-голям от клуба.

Карик бе назначен за асистент на Моуриньо в началото на сезона, а след това временно бе наказан за 48 часа след уволнението на португалеца да стои настрана и да гледа как играчите „танцуват върху гроба на Специалния“.

Във вторник сутринта хората, които са присъствали на тренировъчния терен на базата на Манчестър Юнайтед в Карингтън са станали свидетели на удивителни сцени.

Карик е казал на играчите, че клубът е по-голям от всеки един футболист или мениджър.

Той също така е казал на футболистите, че клубът може да се отърве от всеки, който не отговаря на стандартите и трябва да се „бият за фланелката на Манчестър Юнайтед“.

Погба поведе празненствата след уволнението на Моуриньо. Французинът казал пред съотборниците си: „Той смяташе, че може да ме направи на глупак и да обърне феновете срещу мен, но удари неправилната камбана.“

Единственият играч, който остана безразличен към еуфоричното настроение в съблекалнята на Карингтън бе Ромелу Лукаку, който Моуриньо купи от Евертън преди 18 месеца за сумата от 75 милиона паунда.

Карик към Погба: Никой не е по-голям от Юнайтед