Евертън отново започна по кошмарен начин новия сезон във Висшата лига. „Карамелите“ допуснаха две поражения, а вчерашното им представяне срещу Астън Вила бе повече от неприемливо. Загубата с 0:4 идва ясно да покаже, че тимът от Мърсисайд отново ще страда и през настоящата кампания.

Колкото и рано да е за изводи, головата разлика от 0:5 със сигурност стряска феновете, а в клуба очевидно би трябвало да са наясно, че няма все да ги покрива късметът, и все някога Евертън просто ще изпадне от английския елит. За Шон Дайш и компания притеснителните знаци са толкова много, а контузиите продължават да валят с пълна сила.

От своя страна, мениджърът пожела още нови попълнения, но дали те ще бъдат привлечени от ръководството, ще разберем до затварянето на трансферния прозорец.

„Трябват ни нови футболисти, това е истината. Само така можем да повишим конкуренцията в състава, и да вдигнем класата. Не искам да се правят трагедии от една загуба, въпреки тежкия резултат за нас. Единственото, което можем да направим е да продължим да работим, а аз силно се надявам, че ще успеем да излезем от тази трудна ситуация, в която се намираме“, каза Дайш.