Появиха се първите недоволства от страна на играчите на Манчестър Юнайтед след идването начело на Ралф Рангник. „Daily Mail“ твърди, че редица играчи вече имат своите претенции относно метода на работа на германеца.

Въвеждането на четириместни кабини в столовата само е влошило липсата на сплотеност между съотборниците и изданието описва, че настроението в лагера е много ниско. Освен това се твърди, че звездите на Юнайтед не са доволни от времето за провеждане на тренировките от страна на Рангник, тъй като е трябвало да се приберат по тъмно в 17 часа във вторник.

В допълнение към тези проблеми, двама от тези, които искат да напуснат през януари - Антони Марсиал и Дийн Хендерсън, са получи сериозен удар по амбициите си. По-рано днес стана ясно, че германският специалист лично е спрял вратаря Хенедръсн да отиде в друг клуб под наем, което е разгневило английския национал.

Преди няколко дни пък Севиля прати оферта за взимането под наем на Марсиал, която обаче е била отказана от „червените дяволи“. Дони ван де Беек, Ерик Баи и Джеси Лингард също имат своите претенции към Рангник, което допълнително нагнетява обстановката.

Черешката торта за Рангник обаче е свързана с най-голямата звезда Кристиано Роналдо, който, според информациите, не е убеден в идеите на временния мениджър и е бил видимо разочарован след равенството 1:1 срещу Нюкасъл на „Сейнт Джеймс Парк“.

Ман Юнайтед приема Бърнли от 22:15 часа тази вечер и силно се нуждаят от три точки, за да се върнат в битката за местата, даващи право на участие в Шампионската лига. „Червените дяволи“ са седми в таблицата с два мача по-малко от четвъртия Арсенал, който има седем точки преднина и се изправя срещу лидера Манчестър Сити в съботния ранен мач.