Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е под въпрос за дебюта на Ралф Рангник като мениджър на "червените дяволи" в неделното домакинство от Висшата лига на Кристъл Палас.

Ударът ще е сериозен за германеца, който на първата си пресконференция като наставник на "червените дяволи" заяви, че е богатство да имаш футболист като португалеца и се зарече да извлече най-доброто от него.

Но взаимната им сработка може да не започне още в неделя срещу Палас, тъй като Роналдо има проблем в коляното.

Източници от Юнайтед твърдят, че вероятно се е контузил при празнуването на гола си от дузпа срещу Арсенал в четвъртък, изпълнявайки фирмената си радост след попаденията. Малко по-късно направи гримаса и в 88-ата минута беше сменен, а когато влезе в тунела и се скри от погледите, камерата продължи да го следва и се видя, че тича към съблекалнята.

"Винаги трябва да адаптираш стила си към такъв играч като Кристиано, той е невероятен, топ професионалист. На неговите години не съм виждал играч с такава физика. Трябва да развиваме целия отбор, не само него. Играем в най-силното първенство в света и всички негови съотборници ще трябва да правят същото като него."