Бивпият зашитник на Ливърпул Стивън Уорнък посъветва клуба или да предложи нов договор на Садио Мане, или да помисли за евентуалната продажба на сенегалеца. 

getty images
86 снимки

Мане е в най-добрата форма в живота си, бидейки основополагаща част от успехите на "мърсисайдци" през последните два сезона. Въпреки това в последните седмици се заговори, че евентуален интерес от Реал Мадрид може да накара крилото да се замисли за бъдещето си на "Анфийлд". 

Уорнък подчертава, че цената на Мане никога няма да бъде по-висока от сегашната, така че клубът трябва да направи добро решение за играча през идните месеци.

"Важно е да се опитат да му удължат договора, защото винаги искаш да задържиш най-добрите си играчи и просто да добавяш към тях", започна защитникът. 

"Мане знае, че се чувства отлично в клуба и би бил отворен към подписването на ново споразумение. Това би било като награда за страхотните му усилия през последните две кампании". 

"Погледнете ситуациите със Суарес и Коутиньо - Ливърпул се справи отлично и в двата случая, вземайки страхотни суми. Ако клубът обмисля да продаде Мане, то сега ще е най-добрият момент с оглед възрастта му, представянията му и цялостното му качество", завърши Уорнък.