Треньорският щаб на Челси има претеснения относно здравословното състояние на капита на "сините" Рийс Джейсм, след като защитникът получи поредната си контузия, която вероятно ще го извади от терените поне до Нова година.

24-годишният Джеймс започна като титуляр при поражението с 0:2 от Евертън в събота, но проблем в бедрото го накара да напусне терена още в 27-мата минута.

"Рийс почувства нещо в бедрото. Той има контузия, но все още не знаем колко тежка е тя. Той е много важен играч за нас и един от най-добрите крайни защитници в света. Съжаляваме за случващото се с него, защото се опитваме да изградим нещо, той е важна част от проекта ни, но не може да помогне на отбора", каза Почетино след срещата.

С контузии мача с "карамелите" напуснаха още вратарят Роберт Санчес и левият бранител Марк Кукурея.

От началото на този сезон Джеймс е участвал в едва девет мача за Челси, като в нито един от тях не е записал повече от 77 минути в игра.

Челси прави най-лошия си старт на сезона от 2015-а година насам. След 16 кръга лондончани са на 12-о място във Висшата лига с 19 точки, на цели 18 зад лидера Ливърпул.