Вратарят на Тотнъм Гулиелмо Викарио застана пред камерата на DIEMA SPORT 2, за да сподели своите виждания за представянето на „шпорите” от началото на сезона. Лондончани започнаха кампанията с големи очаквания, които обаче към този момент не могат да бъдат изпълнени.

В първите си пет мача от сезона Тотнъм записа две победи, две загуби и едно равенство, а това оставя тима на Анге Постекоглу на незавидното десето място в таблицата.

„Мисля, че не взехме достатъчно точки, а заслужавахме малко повече за добрия футбол, който играхме. Във футбола е въпрос на моменти. Трябва да вярваме повече в това, което тренираме през седмицата. Имаме всички качества, за да върнем точките, които изгубихме в първите мачове”, сподели вратарят на Тотнъм.

„Целите са да печелим всеки един мач и да бъдем по-добри. Да даваме всичко от себе си от мач на мач, а след това ще видим.”

„Мисля, че доминирахме в дербито с Арсенал. Имахме много притежание на топката, но в крайна сметка поздравленията са за тях за начина, по-който се защитаваха и се грижеха за наказателното си поле. Добрите думи са за тях, но и ние трябваше да бъдем по-категорични в някои ситуации, в които можеше да стреляме. Искаше ми се да вкараме повече голове, но те се защитаваха добре. Продължаваме напред. Анализирахме мача и сега се концентрираме върху следващия двубой”, каза още той.

Чуйте цялото интервю на Гулиелмо Викарио за предаването „Премиър лийг токшоу” по DIEMA SPORT 2  в прикаченото видео.