Крайният бранител на Ливърпул Алберто Морено бе пратен в "изгнание" от наставника на мърсисайдци Юрген Клоп през настоящия сезон още след първия мач за сезона, спечелен срещу Арсенал с 4:3 като гост.

Въпреки това през кампанията испанският бек, по традиция, бе доста деен в социалните мрежи, както и бе уловен от режисьорите на Премиършип да се опитва да остави бутилка с вода в естествената позиция по време на мач на своя тим. (бел. ред: - bottle flip challenge).

В Инстаграм-страница, създадена от феновете на Ливърпул, пък бе показана друга много интересна снимка, която е била направена по време на последния мач на "червените" срещу Сидни, спечелен с 3:0.

По време на мача Даниел Стъридж и Алберто Морено водят разгвор, а същевременно Морено е поставил ръката си на непривично и интимно място за английския нападател. Намерението му пък прилича доста на това, което Илиян Киряков сътворява по време на великия мач с Мексико за България през 1994 година.

При гола на Йордан Лечков във вратата на мексиканците, с който спечелихме осминафиналите, по време на радостта, сърцатият защитник на "лъвовете" изненада в долната част на гърба Красимир Балъков, изразявайки своята радост. И сега това деяние на Морено спрямо Стъридж напомни тази сцена отпреди 23 години. 

 

What are you doing Alberto? 🤔😂

Публикация, споделена от Liverpool FC (@ynwagram) на