Греъм Потър бързо забрави уволнението си от Челси, след като напусна Лондон и замина на почивка на Малдивите заедно със семейството си. Бившият мениджър на Брайтън и Челси беше освободен от задълженията си на „Стамфорд Бридж“ в неделя след поредния слаб резултат - загуба у дома с 0:2 от Астън Вила на Унай Емери.

На Потър не му трябваше много време, за да замине, като се насочи към Малдивите в Индийския океан, тъй като иска да освободи напрежението от себе си. Той е похарчил около 20 000 паунда за спонтанната ваканция със съпругата и децата си.

Gulliver/GettyImages
43 снимки

 The Sun пише, че Потър обаче не е успял съвсем да изхвърли от ума си бившия си клуб и, след като е спрял в Дубай на път за Малдивите, той е проверил резултата, докато „сините“ играеха срещу Ливърпул. Мачът завърши без голове, като това бе четвъртият пореден резултат между двата отбора.

„Греъм със сигурност изглеждаше малко мрачен. Той се ободри по време на полета – може би това, че знаеше, че Челси все още продължава да се бори и без него, го успокои“, гласи източникът на изданието.

47-годишният Потър получи около 13 милиона паунда от Челси като обещетение, след като беше уволнен в неделя, и замина на почивка със семейството си два дни по-късно с бейзболна шапка и слънчеви очила.

Челси на Тод Боули плати рекордните 21 милиона паунда на Брайтън, за да доведат Греъм Потър от „Амекс Стейдиъв“ през септември миналата година, след като уволни Томас Тухел, който изведе клуба до титлата в Шампионската лига през 2021-а година.

По-рано днес Франк Лампард официално беше назначен за мениджър на Челси, но само до края на сезона. Основни кандидати за поста на „Стамфорд Бридж“ от лятото са Юлиан Нагелсман и Луис Енрике.