Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е провел „кризисна среща“ с четирима от лидерите на отбора, на която са обсъдили как клубът може да премине през тежкия период. „Сините“ в момента са десети във Висшата лига, на десет точки от четвъртото място. Лондончани имат и едва две победи в последните си 10 двубоя.

Сега Daily Mail съобщава, че Потър се е срещнал с Тиаго Силва, Сесар Аспиликуета, Матео Ковачич и Жоржиньо на тренировъчната база в Кобъм преди дербито на западен Лондон срещу Фулъм в четвъртък.

Gulliver/GettyImages
32 снимки

Мениджърът на „сините“ вярва, че това е бил положителен разговор, при който играчите са били честни, когато са обсъждали притесненията си.

„Вчера (б.р. - във вторник) говорих много дълго с Тиаго, Азпи, Жоржи и Кова. Проведохме наистина добър разговор. Те отново показаха качествата си на лидери. Те бяха честни, изразиха откровено притесненията си, но и своя позитивизъм и отговорност. Мисля, че сме на място, където можем да продължим напред“, разкри Потър.

Мениджърът заяви, че е говорил със собствениците на Челси тази седмица.

„Водя редовен диалог със собствениците и те наистина ме подкрепят, фантастично е. Чуваме се редовно, два или три пъти седмично и те наистина ни подкрепят“, допълни още Потър.