Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу коментира победата на неговия тим с 5:2 над Бърнли. Въпреки страхотното представяне на тима му в този мач, наставникът предпочете да остане здраво стъпил на земята и заяви, че това е само началото на пътя за "шпорите", които имат още много работа за вършене.

"Имам визия в главата си как тимът ми трябва да изглежда, затова повтарям, че сме още в началото. Тепърва ще изграждаме нашия стил и имаме още много работа. Важното е да съберем парчетата от пъзела. В този клуб има много добри играчи и те могат да играят на нужното ниво. Сони (б.р. - Хюн-Мин Сон), независимо дали играе в центъра или по крилото, той има нужните характеристики, за да играе така, както трябва", убеден е Постекоглу.

"Днес видяхме истинска заявка от Сони, Мадисън и Ромеро. Те поеха отговорността не само на думи, но и с действията си. Виждам го всеки ден. Това е изключително окуражаващо за мен, защото това са хора, които имат дух, който е много важен. Мадърс (б.р. - Мадисън) е толкова креаивен, а днес показа колко прецизен е пред гола. Той работи много здраво и е пример за останалите", допълни специалистът.