И 32-ият кръг на Висшата лига вече е в историята. Изиграха се осем изключително любопитни сблъсъка и станахме свидетели на красиви попадения, които обаче нямаше да са факт без помощниците на героите.

В специалната класация на Gong.bg ще може още веднъж да се насладите на виталните изпълнения, които са довели до голове.

На пето място сме позиционирали ситуацията при първия гол на Ливърпул, когато Фабиньо се ориентира най-добре, за да свали с глава топката към Жота, който направи най-лесното, а именно да я добави от близка дистанция в мрежата. 

В класацията ни попада и друга асистенция от срещата между мърсисайдци и Нотингам. Става въпрос за острото центриране на Трент към Салах, който отбеляза за 3:2.

На третото място се изкачва извеждащият пас на Карлос Алкарас към Тио Уолкът, който наказа бившия си тим Арсенал. На втората позиция сме отличили страхотният пас на Фабиан Шер, който зад центъра изведе Жоелинтон за второто попадение на Нюкасъл срещу Тотнъм. 

Първенецът в нашите очи идва отново от тази среща и е при контраатака на "свраките", която започва от собствената им половина и минава през чудесен пас на Джо Уилък към Александър Исак.

Вижте най-добрите асистенции от кръга в прикаченото видео.