Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба сподели, че пандемията от коронавируса не е променила целите му преди дългоочакваното завръщане от контузия.

Французинът е с травма от Коледа и до момента има само осем участия през този сезон, но в момента той е фокусиран върху завръщането си.

„Имам малък фитнес вкъщи. Мога да тренирам, да тичам, да карам колело, да изляза навън и да правя някои неща с топка. Занимавам се и поддържам здравето си“, каза Погба пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

„Трябва да останем мотивирани, нямаме друг избор. Това е период, който не знаем до кога ще продължи. Но все още имаме цели и се надявам един ден тази пандемия да свърши. Тогава трябва да се върнем на терена, така че трябва да сме подготвени. Отдавна съм извън терена и просто искам да се върна, за да играя футбол“, добави французина.

По време на пандемията Погба се присъедини към съотборника си Маркъс Рашфорд и двамата дават съвети на младите таланти от Академията на „червените дяволи“.

„Моят съвет е първо да останат в безопасност, да останат по домовете си и да продължават да тренират. Винаги има начин да се работи. Може да тренирате с всичко, което имате у дома си. Може да се правят клекове, лицеви опори и коремни преси, които не се нуждаят от тежести. Просто трябва да се работи“, каза Погба.

Освен здравата работа във фитнеса, световният шампион поддържа връзка с някои от съотборниците си по време на пандемията.

„Говоря си с Ерик Баи, Андреас Перейра, Виктор Линдельоф, Хуан Мата и Джеси Лингард. Изпращаме си съобщения. Поддържаме връзка и виждам всички на екрана си. Ако трябва да се изолирам с някого? Това ще е Ерик Баи. Той ме разсмива по цял ден“, сподели Погба.